i-Bankomat  |  Търси банкомат

Условия за кредит

5/5 - (3 votes)

Повечето кредитни институции имат сходни условия за кредит, но винаги е добре да сравните офертите, за да прецените коя е най-изгодната за вас.

Бързи кредити условия

Всеки човек има такива моменти в живота, когато парите са му спешно необходими, но е невъзможно да ги получи бързо и в точния размер от всякъде. Преди няколко години този проблем беше доста сериозен и в някои случаи почти нерешим, но днес лесни, бързи, достъпни и много изгодни решения на тази ситуация. Става въпрос за теглене на бързи кредити онлайн без доказателство за доход, без гаранция и без поръчители. Както можете да видите, има много възможности да получите финансова подкрепа!

Условия за отпускане на кредит

Добре е да знаете, че условията може да се различават от фирма до фирма. Разбира се, колкото по-голям е размера на заема, толкова повече изисквания, може да има кредитора. Ето едни от най-често срещаните:

  • Доказване за доход в стабилна и редовна форма (не само доходи от заплати, но и от пенсии, авторски права, обезщетения за безработица, прехвърляне на права за ползване на недвижим имот (въз основа на договор за наем), доходи от залог на недвижим имот и т.н.;
  • Минимална възраст за получаване на онлайн заем е 18 години. Минималната възраст, предвидена от небанковата компания, която отпуска заема може да е и по-висока. Някои кредитни компании имат много по-висока минимална възрастова граница, например 21-23 години;
  • Законното пребиваване в България и българското гражданство са условия, без които не може да се получи онлайн заем;
  • Притежаване на банкова сметка и номер на мобилен телефон на името на кандидата за кредит.

Условия за кандидатстване за безлихвен кредит

Въпреки че изглежда трудно да се повярва, дори когато искате да получите бърз заем, можете да се възползвате от ниска лихва по заема, ако знаете как правилно да изберете фирма, която ви дава това предимство. Тъй като има все повече финансови субекти, които предлагат своите услуги на обществото, те трябваше да измислят все по-изгодни решения, с повече предимства за своите клиенти. Така възникна безлихвеният кредит за нови клиенти. Питате се на условия за безлихвен кредит трябва да отговаря клиента? Всъщност всеки може да кандидатства за такава услуга и изискванията не се различават от тези за обикновени бързи заеми онлайн, като в някои случаи с предимство са хората с добра кредитна история.

Кредит от 500 до 10 000 лева!