i-Bankomat  |  Търси банкомат

Кредит само с лична карта

4.4/5 - (10 votes)

Вижте нашите предложения теглене на бърз кредит само с лична карта!

В наши дни банките започват да отпускат заеми само с лична карта. Новите предложения за заем се появиха в резултат на повишения интерес на такива кредитни оферти без документи, предлагани от бързоразвиващите се небанкови институции.

Питате ли  се дали има банки, които отпускат заеми само с лична карта? Този въпрос има само един отговор: Да. Вече можете да вземете пари назаем само с лична карта.

Банките все още не дават пари онлайн, без да отидете в техен физически централен офис или филиал, но можете лесно да ги получите от кредитните компании, ако искате сума от няколко стотин до няколко хиляди лева за 12 часа.

Спешен бърз кредит с лична карта

Ако спешно са ви необходими пари назаем и искате да кандидатствате лесно, без много документи и без поръчители, можете да започнете от тук.

Изпращате заявката онлайн и за това ви трябва само 1 минута.

Вече не трябва да получавате удостоверение за доходите си или да търсите други документи.

Кандидатствате само с данните от личната карта и със сигурност ще получите отговор. Упълномощен служител ще поеме заявлението ви за заем и можете да получите парите, след като сте решили, само за няколко часа.

Вярно е, че банките също отпускат заеми само с лична карта, но при фирмите всичко става много по-бързо.

Вие избирате кога искате да погасите сумата, виждате точно каква лихва има за взетата сума и винаги имате готов кредитен консултант, който да ви помогне, ако имате въпроси.

Просто трябва да кандидатствате и без значение от кой град сте или на каквато възраст сте, няма проблем, получавате отговор.

Онлайн кредити само с лична карта без да излизате от дома

Вие избирате опцията, която ви предлага най-голямо удобство, тъй като както знаете, няма нужда да пътувате. Кандидатствайте от компютъра, таблета или телефона и веднага заявката влиза в анализа, след като попълните формуляра с вашите данни. След одобрението имате право да избирате от трите начина за усвояване на сумата – директно на вашата банкова смета, чрез касите на Изи Пей или в брой от гише на фирмата в неин физически офис.