i-Bankomat  |  Търси банкомат

Кредит до 1000 лв.

5/5 - (13 votes)

От къде да взема кредит до 1000 лв.?

Кредит до 1000 лв. без доказване на доход

Предимства на тегленето на пари на заем от финансови организации са много и разнообразни. Можете наистина да ги оцените само, когато се опитате да работите с една от компаниите. Тогава научавате, че с бърз заем:

  • Можете да получите онлайн заем без доказателство за доход, ако имате 18-годишна възраст и сте до 75 години.
  • Можете да получите нужните средства денонощно. Такива финансови организации работят без почивки, в почивните дни, на празници и 24 часа в денонощието.
  • Можете да получите пари без документи. Кредитополучателят трябва само да представи валиден документ за самоличност.
  • Можете да вземете всякаква парична сума. Финансовите организации нямат почти никакви ограничения, като минималната сума е от 100 лв.
  • Можете да разчитате на индивидуален подход. Много фирми избират индивидуални условия за отпускане на кредит за всеки клиент. Поради това се изравняват леко завишените лихви.
  • Можете да разчитате на гъвкавост. Почти всички компании имат такава услуга като „удължаване на договора“. Препоръчително е да я използвате, когато разберете, че не можете да погасите заема навреме. Същността на услугата е, че срещу отделна такса всеки заинтересован клиент може да удължи кредита за няколко дни, седмици или месеци. Удължаването може да се използва няколко пъти, така че кредитополучателите имат всички шансове да поддържат положителна кредитната си история.
  • Всеки нов клиент може да получи безлихвен кредит до 1 000 лв. Този вид преференциални кредити се отпускат, когато кредитоискателят за пръв път кандидатства от кредитната компания. Такива оферти имат повечето от бързоразвиващите се компании.

Небанковите компании отпускат алтернативни на традиционните заеми от банки до 1000 лв. без поръчители за клиенти, отхвърлени от банка. Голяма част от хората нямат достъп до банкови заеми, защото банките налагат ограничителна финансова политика на хората с ниски доходи. По този начин тази група от хора не може да получава  финансова помощ, когато се нуждае от заем. Кредитните компании, които революционизираха световния финансов пазар, запълват празнината, оставена от банките за този сегмент от населението.

Безлихвен кредит до 1 000 лв.

Винаги трябва да сравнявате офертите за бързи кредити, защото можете да попаднете и на безлихвен заем до 1000 лв. Така ще си спестите разходите по лихвите и ще имате парите когато са ви необходими. При този вариант обаче често срока за погасяване е кратък и ако не възстановите заетите пари, кредиторите ще започнат да начисляват лихви.