i-Bankomat  |  Търси банкомат

Банкомати наблизо

4.9/5 - (118 votes)

Къде има банкомати наблизо? Как да намерите най-близките банкомати до вас?

Търсенето на банкомат може да се улесни с модерните мобилни приложения за смартфони. Можете да изтеглите мобилните приложения безплатно от съответния магазин за приложения с App Store и Google Play. С картата можете да видите с един поглед, където се намират най-близките банкомати до вас.

банкомат

Къде е най-близкият банкомат?

банкомати Където и да сте, най-близкият банкомат не е далеч. Търсенето на банкомат с телефон, поддържащ интернет, ви показва за секунди, където се намира най-близкият банкомат до вас.

Първо въведете адрес, град или пощенски код най-отгоре.  В приложението и мобилната версия можете също да използвате текущото си местоположение като отправна точка за търсенето.  Ако искате, можете да зададете радиуса, в който искате да търсите със плъзгача.  След това изберете бенката или банковата си група и започнете търсенето.

Скоро след това ще получите списък с всички банкомати в близост, които принадлежат към избраната банка или банкова група – сортирани по разстояние.

 

Изглед на карта с подробна информация за банкоматите

В картата можете да видите с един поглед, където се намират най-близките банкомати.

Ако докоснете икона на банкомат, адресът и разстоянието ще бъдат показани непосредствено под картата. Ако е необходимо, можете да използвате план на маршрута, за да се насочите директно към най-близкия банкомат. Също така можете да използвате навигационна услуга с външно приложение (като Google Maps).

 

Намери също така:

Банкомати в София
Банкомати в Пловдив
Банкомати в Русе
Банкомати Велико Търново
Банкомати Варна
Банкомати Бургас
Банкомати Стара Загора

Банкомати в Айтос